Urządzenia i Akcesoria
照烧鸡肉卷饼
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
8 人份
Składniki
烙饼
-
水100 克
-
精白面粉200 克
-
盐¼ 茶匙
-
油10 克
照烧鸡肉卷饼
-
鸡腿肉 去骨,切丝600 - 800 克
-
生抽30 克
-
老抽5 克
-
20 克 米酒日本清酒20 克
-
糖40 克
-
洋葱80 克
-
卡仕达酱适量
-
卷心菜 洗净,切丝2 - 3 片
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19.2 g
Kalorie
1286 kJ /
307 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
24.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
悠闲下午茶
9 Przepisów
Chiny
Chiny