卤味牛肉面

卤味牛肉面

4.5 8 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份

Składniki

  • 牛腱肉
    400 克
  • 老卤汁
    1200 克
  • 100 克
  • 细面条 新鲜的湿面
    150 克
  • 沸水 适量,依个人口味调整

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 658.7 mg
Białko 59.9 g
Kalorie 2224 kJ / 532 kcal
Tłuszcz 5.4 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 60.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...