Urządzenia i Akcesoria
卤味牛肉面
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份
Składniki
-
牛腱肉400 克
-
老卤汁1200 克
-
水100 克
-
细面条 新鲜的湿面150 克
-
沸水 适量,依个人口味调整
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
658.7 mg
Białko
59.9 g
Kalorie
2224 kJ /
532 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
60.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
21天让你爱上美善品
21 Przepisów
Chiny
Chiny