Urządzenia i Akcesoria
牛肝菌牛肉焖饭
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
3 人份
Składniki
-
油10 克
-
牛腩 切约1厘米丁100 克
-
新鲜牛肝菌 切约1厘米丁150 克
-
米 洗净沥干200 克
-
胡萝卜 切约1厘米丁20 克
-
新鲜豌豆仁20 克
-
料酒10 克
-
生抽5 克
-
蚝油5 克
-
糖1 小撮
-
盐1 小撮
-
水220 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
169.8 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
1677.7 kJ /
401.3 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
56.5 g