牛肝菌牛肉焖饭

牛肝菌牛肉焖饭

3.7 26 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
3 人份

Składniki

  • 10 克
  • 牛腩 切约1厘米丁
    100 克
  • 新鲜牛肝菌 切约1厘米丁
    150 克
  • 洗净沥干
    200 克
  • 胡萝卜 切约1厘米丁
    20 克
  • 新鲜豌豆仁
    20 克
  • 料酒
    10 克
  • 生抽
    5 克
  • 蚝油
    5 克
  • 1 小撮
  • 1 小撮
  • 220 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 169.8 mg
Białko 13.4 g
Kalorie 1677.7 kJ / 401.3 kcal
Tłuszcz 13.6 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 56.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...