Urządzenia i Akcesoria
海鲜泡菜煎饼
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
8 人份
Składniki
-
面粉220 克
-
糯米粉50 克
-
蛋2 颗
-
牛奶160 克
-
盐1 茶匙
-
葱 切段(约5厘米)100 克
-
中等大小的墨鱼 切条140 克
-
虾仁 去肠泥洗净80 克
-
蛤蜊 取出蛤肉40 克
-
韩式泡菜 切条100 克
-
红辣椒,长的 去籽,斜切薄片20 克
-
青椒 去籽,斜切薄片20 克
-
油3 汤匙
-
麻油3 茶匙
海鲜煎饼蘸酱
-
生抽2 汤匙
-
醋½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
干辣椒碎1 汤匙
-
蒜头1 瓣
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8 g
Kalorie
1088 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny