Maxi cannoncino ripieno

Maxi cannoncino ripieno

4.0 5 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 6 godz. 30 min
12 porzioni

Składniki

Maxi cannoncino
  • 230 g di pasta sfoglia forma rettangolare
  • 60 g di zucchero
Crema al caffè
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 500 g di mascarpone
  • 60 g di caffè espresso freddo
Terminare la preparazione
  • 4 biscotti savoiardi tagliati a metà
  • 40 g di caffè espresso freddo
  • codette colorate a piacere
    biscotti savoiardi, a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 364 kcal / 1523 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 31.3 g
Węglowodany 15.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...