Panini rosette

Panini rosette

4.6 8 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 23 godz. 20 min
8 pezzi

Składniki

Biga
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di acqua + q.b.
    225 g
  • di farina manitoba
    500 g
Impasto rosetta
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di lecitina di soia (opcjonalnie)
    5 g
  • di malto d'orzo
    1 cucchiaino raso
    1 cucchiaino raso di miele
  • di acqua
    85 g
  • di farina manitoba + q.b.
    100 g
  • di sale
    10 g
Terminare la preparazione
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di farina tipo 00
    100 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 336 kcal / 1406 kJ
Białko 10.2 g
Tłuszcz 4.6 g
Węglowodany 67.7 g
Błonnik 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...