Panini rosette
TM31 TM5 TM6

Panini rosette

4.6 (8 ocen)

Składniki

Biga

  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 225 g di acqua + q.b.
  • 500 g di farina manitoba

Impasto rosetta

  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 5 g di lecitina di soia (opcjonalnie)
  • 1 cucchiaino raso di malto d'orzo
    lub 1 cucchiaino raso di miele
  • 85 g di acqua
  • 100 g di farina manitoba + q.b.
  • 10 g di sale

Terminare la preparazione

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di farina tipo 00

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
1406 kJ / 336 kcal
Białko
10.2 g
Węglowodany
67.7 g
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
3.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy