![Panini rosette Panini rosette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/48E11A28-2D6F-4F38-8C9B-06E90F495644/Derivates/832892EB-8BEB-4B51-BA06-F23E23A478A6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Biga
- 5 g di lievito di birra fresco
- 225 g di acqua + q.b.
- 500 g di farina manitoba
Impasto rosetta
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di lecitina di soia (opcjonalnie)
-
1
cucchiaino raso di malto d'orzo
lub 1 cucchiaino raso di miele - 85 g di acqua
- 100 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di farina tipo 00
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Białko
- 10.2 g
- Węglowodany
- 67.7 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Błonnik
- 3.1 g