Risulegn (Biscotti mantovani al mais)

Risulegn (Biscotti mantovani al mais)

4.7 45 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
35 pezzi

Składniki

  • di zucchero
    100 g
  • limone preferibilmente biologico, la scorza
    1
  • di farina tipo 00
    200 g
  • di farina di mais tipo fioretto
    100 g
  • di burro morbido a pezzi
    50 g
  • di strutto
    50 g
  • tuorli
    3
  • di vino bianco
    20 g
  • di lievito in polvere per dolci
    1 cucchiaino
  • di zucchero a velo
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 35 pezzi

Kalorie 512 kcal / 2142 kJ
Białko 8.2 g
Tłuszcz 22.5 g
Węglowodany 72.9 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...