
Urządzenia i Akcesoria
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
35 pezzi
Składniki
-
100 g di zucchero
-
1 limone preferibilmente biologico, la scorza
-
200 g di farina tipo 00
-
100 g di farina di mais tipo fioretto
-
50 g di burro morbido a pezzi
-
50 g di strutto
-
3 tuorli
-
20 g di vino bianco
-
1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
-
1 cucchiaio di zucchero a velo
Wartości odżywcze na 35 pezzi
Kalorie
512 kcal /
2142 kJ
Białko
8.2 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
72.9 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

L'ora del tè
10 Przepisów
Włochy
Włochy