
Urządzenia i Akcesoria
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
35 pezzi
Składniki
-
di zucchero100 g
-
limone preferibilmente biologico, la scorza1
-
di farina tipo 00200 g
-
di farina di mais tipo fioretto100 g
-
di burro morbido a pezzi50 g
-
di strutto50 g
-
tuorli3
-
di vino bianco20 g
-
di lievito in polvere per dolci1 cucchiaino
-
di zucchero a velo1 cucchiaio
Wartości odżywcze na 35 pezzi
Kalorie
512 kcal /
2142 kJ
Białko
8.2 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
72.9 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

L'ora del tè
10 Przepisów
Włochy
Włochy