Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di gherigli di noci
- 400 g di farina tipo 0
- 15 g di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- 360 g di acqua
- 10 g di sale
- 30 g di strutto
- 70 g di vino bianco
- 30 g di succo di limone
- olio extravergine di oliva q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1778 kJ / 425 kcal
- Białko
- 10.4 g
- Węglowodany
- 52.2 g
- Tłuszcz
- 18.6 g
- Błonnik
- 3.5 g
Alternatywne przepisy
Pane alla birra (TM6)
4 Std.
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4 Std.
Pane alla ricotta
3h
Pane al rosmarino e salvia
18h
Panini alle noci e curcuma
4h 40min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2h 30min
Focaccia al pesto
3 godz. 40 min
Focaccine di segale ai semi
3 Std. 30 Min
Focaccia allo yogurt
3h
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane bianco
3h
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min