Urządzenia i Akcesoria
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
-
olive oil2 oz
-
shallots cut into pieces3 oz
-
garlic clove1
-
blood orange juice (from 1 orange)3 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
honey1 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Beet Salad
-
water20 oz
-
red beets sliced into half-moons (¼ in.)28 oz
-
blood orange sliced into rounds (¼ in.)1
-
thyme5 sprigs
-
beet greens washed, trimmed, cut into strips (½ in.), plus extra, uncut, to garnish10 oz
-
goat cheese crumbled¾ cup
-
hazelnuts toasted¾ cup
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
1310 kJ /
313 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beet Salad
15 Min
Citrus Margarita
10 Min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Apple Cranberry Chutney
1 Std. 5 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10 Min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min