Urządzenia i Akcesoria
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
Cranberry Vinaigrette
-
cranberry sauce4 oz
-
water2 oz
-
red wine vinegar1 oz
-
vegetable oil1 oz
-
whole grain mustard½ oz
-
honey to taste1 tsp
Fall Salad
-
pear e.g. Bosc, D'Anjou, Bartlett (sliced)1
-
lemon juice1 tsp
-
mixed salad greens7 oz
-
dried cherries2 oz
-
chopped pecans toasted (see Tip)2 oz
-
goat cheese crumbled2 oz
-
fresh basil leaves torn6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1439 kJ /
344 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beer Cheese
15 min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55 godz.
Southwest Quinoa
40 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Chocolate Covered Strawberries and Hot Cocoa for Two
40 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Cranberry sauce
30 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min