![Cranberry Vinaigrette Fall Salad Cranberry Vinaigrette Fall Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a97caf73-e025-4e3c-b960-324c63f7b575/Derivates/df5a0d01-63d3-4cf7-ab96-54e5fa0bbb3b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cranberry Vinaigrette
- 4 oz cranberry sauce
- 2 oz water
- 1 oz red wine vinegar
- 1 oz vegetable oil
- ½ oz whole grain mustard
- 1 tsp honey, to taste
Fall Salad
- 1 pear, e.g. Bosc, D'Anjou, Bartlett (sliced)
- 1 tsp lemon juice
- 7 oz mixed salad greens
- 2 oz dried cherries
- 2 oz chopped pecans, toasted (see Tip)
- 2 oz goat cheese, crumbled
- 6 fresh basil leaves, torn
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1439 kJ / 344 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Citrus Margarita
10min
Brie en Croute with Port Figs
1h 10min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Cranberry Pecan Cheese Ball
45 min
Buffalo Cauliflower Bites
25 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Tinga de Pollo (TM6)
40 min