
Urządzenia i Akcesoria
Arroz con conejo, espinacas y ajetes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones
Składniki
-
70 g de aceite de oliva
-
30 - 40 g de ajetes en trozos de 2 cm.
-
500 g de carne de conejo en trozos (3 cm)
-
1 cucharadita de pimentón
-
1 pellizco de colorante amarillo
-
300 g de arroz de grano largo
-
200 g de hojas de espinaca frescas
-
850 g de caldo de verduras
-
1 cucharadita de sal
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
397 kcal /
1659 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
17.7 g
Węglowodany
38.4 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Espinacas
5 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania