Arroz con conejo, espinacas y ajetes

Arroz con conejo, espinacas y ajetes

3.8 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

  • 70 g de aceite de oliva
  • 30 - 40 g de ajetes en trozos de 2 cm.
  • 500 g de carne de conejo en trozos (3 cm)
    500 g de carne de pollo, (3 cm)
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 1 pellizco de colorante amarillo
  • 300 g de arroz de grano largo
  • 200 g de hojas de espinaca frescas
  • 850 g de caldo de verduras
  • 1 cucharadita de sal

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 397 kcal / 1659 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 17.7 g
Węglowodany 38.4 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...