Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 besugo (aprox. 2 kg) abierto por la mitad, sin espinas
- 1 cucharadita rasa de sal
- 100 g de aceite de oliva
- 8 - 10 dientes de ajo laminados
- 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 50 g de vinagre
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1291.8 kJ / 309 kcal
- Białko
- 30.9 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 19.8 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Merluza a la koskera
45min
Rodaballo con patatas panadera
40min
Chips con puerro y gambas
25min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Centollos con cabrales y sidra
1h
Carabineros a la sal
20min
Rodaballo con verduras y mantequilla maître d'hotel
1h 5min
Nécoras y cigalas al vapor
35min
Rodaballo asado a la mediterránea
50min
Espagueti a la vóngole
1h 40min
Pescadilla con langostinos en salsa
30min
Espaguetis con gambones a la pimienta
30min