Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů parmazánu, na kousky
- 150 gramů mraženého zeleného hrášku, rozmraženého
- 60 gramů bazalky, jen lístky, plus na ozdobu
- 60 gramů čerstvé máty, jen lístky, plus na ozdobu
- 1 stroužek česneku
- 150 gramů olivového oleje, plus na ozdobu
- 1 čajová lžička soli, podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře, plus na ozdobu
- 400 gramů sýru ricotta
- vločky mořské soli, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 9505 kJ / 2263 kcal
- Białko
- 75 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 206 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40 min
Fazolové pyré
15 min
Bylinkové pesto s burratou
15 min
Mrkvové pyré s olivovým olejem
35 Min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1 godz.
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Brak ocen
Plněné středomořské bagety
3 godz. 10 min
Cannelloni s mozzarellou a šunkou
1h 15min
Cuketový krém s rybími plátky
40 min
Batátové lívance s chilli salsou
40 min
Hrášková pomazánka s pecorinem
10 min