Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů parmazánu, na kousky
- 150 gramů mraženého zeleného hrášku, rozmraženého
- 60 gramů bazalky, jen lístky, plus na ozdobu
- 60 gramů čerstvé máty, jen lístky, plus na ozdobu
- 1 stroužek česneku
- 150 gramů olivového oleje, plus na ozdobu
- 1 čajová lžička soli, podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře, plus na ozdobu
- 400 gramů sýru ricotta
- vločky mořské soli, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 9505 kJ / 2263 kcal
- Białko
- 75 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 206 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polenta se špenátem a sýrem
1 Std.
Holandská omáčka
15min
Marinovaný losos s fazolkami
1 Std. 10 Min
Kaštanová krémová polévka
1 Std. 10 Min
Špaldová galette s červenou řepou
2 Std.
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30 min
Zapečené portobello s bílou klobásou
30 min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55 Min
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35 min
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55 Min
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25 min
Polévka z červených paprik a cuket
55 Min