Urządzenia i Akcesoria
Makové houstičky s chorizem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
18 kusů
Składniki
-
250 gramů choriza na kousky
-
200 gramů ementálu na kousky
-
350 gramů vody
-
¾ kostky čerstvého droždí (30 gramů)
-
300 gramů polohrubé mouky
-
300 gramů hladká mouka plus navíc na pomoučnění
-
1 čajová lžička soli
-
40 gramů máku
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
10 g
Kalorie
881 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mák
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Slaný závin s osmahnutými bramborami
1 godz. 30 min
Listový koláč s romanescem a modrým sýrem
1 godz. 10 min
Zmrzlina z bílé čokolády
6 godz. 10 min
Rajčatové muffiny se sýrem mozzarella
50 min
Sušenky ze slaného másla
1 godz.
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
35 min
Vejce se smetanou v lososovém lůžku
20 min
Opilý čokoládový mousse
1 godz. 30 min
Liptovská pomazánka
5 min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40 min
Gratinované pohankovo-pšeničné palačinky se špenátem, slaninou a ricottou
1 godz. 45 min
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
10 godz. 50 min