Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů pórku
- 100 gramů kadeřávku
- 100 gramů růžičkové kapusty
- 100 gramů brokolice
- 50 gramů vlašských ořechů
- 50 gramů másla
- 500 gramů vody
- 1 čajová lžička soli, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 896 kJ / 213 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborovo-dýňová kaše
35 Min
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40 min
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35 Min
Artyčokový dip s tofu
10 min
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40 min
Králík na špenátovém lůžku
1 godz. 10 min
Listový salát s jablky a čedarem
25 Min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1 godz.
Bramborové pyré s hráškem a mátou
45 min
Treska s kroupotem
50 min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 min
Hráškové pesto se špenátem
15 min