Urządzenia i Akcesoria
Spelt Salad with Burmese Tofu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Tofu
-
dried chickpeas300 g
-
water930 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
olive oil for sealing
Salad
-
pearled spelt rinsed150 g
-
water800 g
-
fine sea salt2 tsp
-
sun-dried tomatoes in oil drained70 g
-
fresh basil leaves15 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
pickled capers1 Tbsp
-
ground white pepper1 pinch
-
olive oil70 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
yellow cherry tomatoes quartered100 g
-
rocket salad50 g
-
mixed lettuce100 g
-
fresh baby spinach50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
1163 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Brownies
2h 40min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Vegan Aubergine Rolls
11h 15min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min
Vegan Pepperoni
5h 10min
Leftover Curry
1h 10min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Vegan Burger
5h
Vegan Mayonnaise
15min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min