Urządzenia i Akcesoria
Spelt Salad with Burmese Tofu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Tofu
-
dried chickpeas300 g
-
water930 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
olive oil for sealing
Salad
-
pearled spelt rinsed150 g
-
water800 g
-
fine sea salt2 tsp
-
sun-dried tomatoes in oil drained70 g
-
fresh basil leaves15 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
pickled capers1 Tbsp
-
ground white pepper1 pinch
-
olive oil70 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
yellow cherry tomatoes quartered100 g
-
rocket salad50 g
-
mixed lettuce100 g
-
fresh baby spinach50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
1163 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Tofu stew
30 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1 godz. 45 min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 godz. 20 min
Lupini Cheese
2 godz. 45 min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1 godz. 15 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Lentil and Pumpkin Pot Pies
1 godz. 25 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min