Urządzenia i Akcesoria
Potato Flatbreads
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz.
8 pieces
Składniki
-
floury potatoes peeled, cut in cubes (2 cm)500 g
-
water500 g
-
salt½ tsp
-
cream, min. 30% fat50 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
baking powder1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
4 g
Kalorie
648 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Milk bread
2 godz. 20 min
Green Dyed Eggs
55 min
Pizza dough
1 godz.
Vegetable Stock Paste
45 min
Red Onion and Garlic Soda Bread
2 godz. 15 min
Gluten Free Plain Flour
5 min
Rye Bread Rolls
4 godz.
Parmesan and Rosemary Buns
1 godz. 45 min
Sandwich bread
3 godz.
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Yoghurt Bread
2 godz.
Cheese and Basil Knots
1 godz. 30 min