Easter Cream Pastries

Easter Cream Pastries

4.5 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 pieces

Składniki

Choux Pastry
  • water
    250 g
  • unsalted butter , diced
    130 g
  • fine sea salt
    2 pinches
  • sugar
    3 tsp
  • plain flour
    200 g
  • medium eggs
    5
Topping
  • double cream
    200 g
  • sour cream
    200 g
  • sugar
    20 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • tinned apricot halves
    10

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 1748.2 kJ / 417.8 kcal
Białko 8.6 g
Węglowodany 26.5 g
Tłuszcz 31.1 g
Tłuszcz nasycony 18.2 g
Błonnik 1.2 g
Sód 106.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...