Urządzenia i Akcesoria
Easter Cream Pastries
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 pieces
Składniki
Choux Pastry
-
water250 g
-
unsalted butter diced130 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sugar3 tsp
-
plain flour200 g
-
medium eggs5
Topping
-
double cream200 g
-
sour cream200 g
-
sugar20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
tinned apricot halves10
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
106.3 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1748.2 kJ /
417.8 kcal
Tłuszcz
31.1 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Węglowodany
26.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple and Coconut Cheesecake Bars
7 godz. 10 min
Easter Carrot Cheese Dip
15 min
Millionaire's Chocolate Tart
2 godz. 20 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1 godz. 30 min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2 godz. 45 min
Peach and Lavender Tartlets
40 min
Cake in a Jar
35 min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1 godz. 25 min
Pecan Pie Cheesecake Bars
4 godz.
Gingerbread Chocolate Cake
4 godz. 30 min
Apple Crumble Cake
1 godz. 10 min
Estonian Kringle (Estonia)
1 godz. 40 min