Urządzenia i Akcesoria
Easter Cream Pastries
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 pieces
Składniki
Choux Pastry
-
water250 g
-
unsalted butter diced130 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sugar3 tsp
-
plain flour200 g
-
medium eggs5
Topping
-
double cream200 g
-
sour cream200 g
-
sugar20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
tinned apricot halves10
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
106.3 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1748.2 kJ /
417.8 kcal
Tłuszcz
31.1 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Węglowodany
26.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange Dyed Eggs
55 min
Mulled Wine
30 min
Marbled Chocolate Risotto
45 min
Bloody Almond Finger Biscuits
2 godz.
Tiramisu Cheesecake - Cheesecake al tiramisu
11 godz. 30 min
Blueberry Cheesecake
5 godz.
Two-Flavoured Picnic Rolls
1 godz. 30 min
Apricot Raspberry Cheesecake
5 godz. 30 min
Raspberry cloud
12 godz. 5 min
Easter Carrot Cheese Dip
15 min
Strawberry Vodka Shot
10 min
Apple crumble meringue slice
2 godz.