Urządzenia i Akcesoria
Yasai Yaki
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
5 portions
Składniki
-
water240 g
-
brinjals cut in pieces (2 cm)100 g
-
mung bean sprouts120 g
-
English cabbage cut in strips70 g
-
siu bak choy trimmed, horizontally halved110 g
-
Japanese soy sauce (shoyu)2 tbsp
-
mirin2 tbsp
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
toasted sesame seeds black and white, to garnish1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
418 kJ /
100 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everyday Vegan
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Mapo tofu
15 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min