Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Beehoon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
5 portions
Składniki
-
rice vermicelli400 g
-
olive oil60 g
-
fresh ginger sliced25 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stem removed, sliced30 g
-
cabbage cut in small pieces500 g
-
carrots cut in 4 cm length100 g
-
water plus extra to soak rice vermicelli650 g
-
light soy sauce50 g
-
vegetarian oyster sauce30 g
-
mushroom seasoning powder3 tbsp
-
white pepper powder1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
755.8 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
2395 kJ /
572.4 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
106 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Char Kway Teow
25 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Couscous with Lamb and Vegetables
Brak ocen
Sliced Fish Tofu Soup
2 godz. 10 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 min
Pork Ball Soup With Cabbage
40 min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Cereal Prawns
30 min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10 min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1 godz.