Urządzenia i Akcesoria
Hakka Rice Wine Chicken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
5 portions
Składniki
-
boneless chicken drumsticks (approx. 4 pieces), with skin, cut in pieces (4 cm)1200 g
-
light soy sauce10 g
-
molasses sugar10 g
-
salt1 tsp
-
toasted sesame oil plus 1 tbsp extra15 g
-
glutinous rice wine (huangjiu)4 tbsp
-
old ginger cut in thin slices20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
327 mg
Białko
43 g
Kalorie
1825 kJ /
436 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger sesame oil chicken
25 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Braised pork belly
55 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Taiwanese three cup chicken
20 min
Yam Rice
45 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Rice Wine Chicken
30 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min