Urządzenia i Akcesoria
Sukiyaki
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Eggs for dipping
-
water1200 g
-
kampung eggs4
Soup stock
-
water500 g
-
dried kelp (kombu), rinsed30 g
-
bonito flakes30 g
-
Japanese soy sauce (shoyu)100 g
-
mirin100 g
-
Japanese rice wine (sake)100 g
-
sugar30 - 40 g
To assemble
-
long chinese cabbage cut in pieces (4 cm)200 g
-
silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)300 g
-
fresh shiitake mushrooms scored (see tips)5
-
leek diagonally sliced½ sprig
-
carrot cut in slices60 g
-
yellow onions cut in halves, thinly sliced60 g
-
300 g pork slices, (shoulder loin or belly)beef slices (ribeye or beef chuck)300 g
-
udon rinsed200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
855 mg
Białko
27 g
Kalorie
973 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hot Pot Gathering
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 h 45 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 h 10 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Mango on Coconut Sticky Rice
55 min
Stir-fried Clams
35 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 h 10 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Teochew Seafood Porridge
45 min