Urządzenia i Akcesoria
Sukiyaki
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Eggs for dipping
-
water1200 g
-
kampung eggs4
Soup stock
-
water500 g
-
dried kelp (kombu), rinsed30 g
-
bonito flakes30 g
-
Japanese soy sauce (shoyu)100 g
-
mirin100 g
-
Japanese rice wine (sake)100 g
-
sugar30 - 40 g
To assemble
-
long chinese cabbage cut in pieces (4 cm)200 g
-
silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)300 g
-
fresh shiitake mushrooms scored (see tips)5
-
leek diagonally sliced½ sprig
-
carrot cut in slices60 g
-
yellow onions cut in halves, thinly sliced60 g
-
300 g pork slices, (shoulder loin or belly)beef slices (ribeye or beef chuck)300 g
-
udon rinsed200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
855 mg
Białko
27 g
Kalorie
973 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hot Pot Gathering
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Green Papaya Fish Soup
2 godz. 15 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Teochew Seafood Porridge
45 min