Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron jaune
- 2 pommes rouges, non pelées, en quartiers, cœur retiré
- 400 g de céleri-rave pelé, en cubes de 3 cm
- 6 c. à soupe de mayonnaise
- 2 c. à café de moutarde
- 200 g de gésiers de canard émincés, sous vide
- sel
- poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 968 kJ / 232 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 15 g
Alternatywne przepisy
Joue de porc aux carottes et à l'orange
13h 40min
Purée céleri-pomme
45min
Clafoutis de haricots verts au bacon
55min
Canard aux amandes
40min
Hareng mariné et radis roses
1 Std. 15 Min
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45min
Saint-Jacques en papillotes de chou au yaourt
50min
Brochettes de filet mignon à l'ananas
1 Std. 40 Min
Salade gourmande de céleri et carotte
40min
Salade de gésiers, endives, pommes et noix
20min
Flan de petit-suisse aux mirabelles
1h 5min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1h