Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse à la Creme mit Stremellachs

Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse à la Creme mit Stremellachs

4.7 323 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Petersilie abgezupft
    6 Stängel
  • Kerbel abgezupft
    4 Stängel
  • Geflügelfond
    500 g
  • Kartoffeln in Stücken (3 cm)
    600 g
  • Kohlrabi in Stücken (3 cm)
    400 g
  • Stremellachs (à ca. 175 g)
    4 Stücke
  • Sahne
    200 g
  • Mehl
    30 g
  • Butter
    30 g
  • Zitronensaft
    1 - 2 EL
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 726 kcal / 3037 kJ
Białko 45 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...