
Urządzenia i Akcesoria
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse à la Creme mit Stremellachs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft6 Stängel
-
Kerbel abgezupft4 Stängel
-
Geflügelfond500 g
-
Kartoffeln in Stücken (3 cm)600 g
-
Kohlrabi in Stücken (3 cm)400 g
-
Stremellachs (à ca. 175 g)4 Stücke
-
Sahne200 g
-
Mehl30 g
-
Butter30 g
-
Zitronensaft1 - 2 EL
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
726 kcal /
3037 kJ
Białko
45 g
Tłuszcz
42 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 Przepisów
Niemcy
Niemcy