Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g d'eau
- 200 g de sucre en poudre
- 30 g de miel
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 3797 kJ / 896 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 224 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Pâtes de fruit à la fraise
2 Std. 35 Min
Saucisson au chocolat
6 godz. 15 min
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12 godz. 30 min
Pâtes de poires à la fève tonka
13 godz. 40 min
Speculoos maison
4 godz. 30 min
Meringues à aromatiser
3 Std. 30 Min
Le saucisson au chocolat
6 godz. 15 min
Saucisson au chocolat
6 godz. 25 min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3 godz. 10 min
Saucisson au chocolat blanc
5 godz. 15 min
Gourmandises aux fraises
35min
Pâte à tartiner express
15min