Urządzenia i Akcesoria
Poudre au caramel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
200 g
Składniki
-
15 g d'eau
-
200 g de sucre en poudre
-
30 g de miel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Białko
0 g
Kalorie
3797 kJ /
896 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
224 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Le macaron caramel
1 godz. 50 min
Bouchées aux trois chocolats
2 godz. 30 min
Parfait au caramel
7 godz.
Les palets roses de Jeanne
1 godz. 15 min
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12 godz. 30 min
Macarons chocolat-caramel
2 godz. 30 min
Galantine de volaille, farce au boudin blanc et à la pistache
13 godz. 15 min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3 godz. 10 min
Samoussas de crêpe, pomme vanille et caramel au beurre salé
1 godz. 30 min
Saucisson au chocolat blanc
5 godz. 15 min
Les croustouilles
20 min
Ficelles apéro (Plaisir)
1 godz. 15 min