Lieu jaune à la coriandre sauce vierge

Lieu jaune à la coriandre sauce vierge

4.0 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • ½ bouquet de coriandre fraîche
  • 40 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de coriandre en poudre
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 4 filets de lieu jaune (500-600 g)
  • 1 citron jaune non traité
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 400 g de tomates détaillées en dés
  • 300 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 24.3 g
Kalorie 956 kJ / 228 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...