Urządzenia i Akcesoria
Orange Salmon with Broccoli Couscous
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Orange Salmon
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
soy sauce40 g
-
orange finely grated zest and juice½
-
garlic cloves2
-
frozen salmon fillet, defrosted (approx. 600 g)fresh salmon fillet, skinless boneless (approx. 600 g)1
-
fresh thyme5 sprigs
-
orange skin on, cut in thin half-moon slices½
Broccoli Couscous
-
broccoli florets550 g
-
unsalted butter10 g
-
olive oil20 g
-
garlic clove1
-
paprika1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36 g
Kalorie
1703 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Seafood Korma
40 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min