
Urządzenia i Akcesoria
Orange Salmon with Broccoli Couscous
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Orange Salmon
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
soy sauce40 g
-
orange finely grated zest and juice½
-
garlic cloves2
-
fresh salmon fillet, skinless boneless (approx. 600 g)1
-
fresh thyme5 sprigs
-
orange skin on, cut in thin half-moon slices½
Broccoli Couscous
-
broccoli florets550 g
-
unsalted butter10 g
-
olive oil20 g
-
garlic clove1
-
paprika1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
407 kcal /
1703 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
4.8 g