Urządzenia i Akcesoria
Orange Salmon with Broccoli Couscous
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Orange Salmon
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
soy sauce40 g
-
orange finely grated zest and juice½
-
garlic cloves2
-
frozen salmon fillet, defrosted (approx. 600 g)fresh salmon fillet, skinless boneless (approx. 600 g)1
-
fresh thyme5 sprigs
-
orange skin on, cut in thin half-moon slices½
Broccoli Couscous
-
broccoli florets550 g
-
unsalted butter10 g
-
olive oil20 g
-
garlic clove1
-
paprika1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36 g
Kalorie
1703 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min.
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25min.
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min.
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min.
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1hod.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min.
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min.
Asian Steamed Side of Salmon
1hod. 45min.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1hod.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min.