Urządzenia i Akcesoria
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
fresh baby spinach200 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
new potatoes diced (1 cm)300 g
-
water1000 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tahini2 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemon freshly squeezed juice only (approx. 20 g)½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
731 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato and Dried Mushroom Soup
35 Min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Quinoa Broth
35 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min
Chickpea Soup with Spinach
40 Min
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Red Lentil Soup
40 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min