Urządzenia i Akcesoria
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
fresh baby spinach200 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
new potatoes diced (1 cm)300 g
-
water1000 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tahini2 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemon freshly squeezed juice only (approx. 20 g)½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
731 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Tofu stew
30 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Mushroom Broth
30 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Red Lentil Soup
40 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min