Urządzenia i Akcesoria
Cucumber Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cucumbers (approx. 3), cut in pieces320 g
-
onions90 g
-
butter30 g
-
water500 g
-
vegetable stock paste (see Tips), to taste1 Tbsp
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
potatoes peeled and cut in pieces (3 cm)200 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
raw sugar (opcjonalnie)1 tsp
-
100 g natural yoghurtwhipping cream100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.2 g
Kalorie
849 kJ /
202 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
11.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1 godz. 40 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Green Goodness Soup
10 min
Cream of Vegetable Soup
15 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Onion Soup
1 godz.