Cucumber Soup

Cucumber Soup

4.6 43 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • cucumbers (approx. 3), cut in pieces
    320 g
  • onions
    90 g
  • butter
    30 g
  • water
    500 g
  • vegetable stock paste (see Tips), to taste
    1 Tbsp
  • fresh dill leaves only
    1 sprig
  • potatoes peeled and cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • fine sea salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • raw sugar (opcjonalnie)
    1 tsp
  • whipping cream
    100 g
    100 g natural yoghurt

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 202 kcal / 849 kJ
Białko 3.2 g
Tłuszcz 15.6 g
Węglowodany 11.4 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...