Urządzenia i Akcesoria
Cucumber Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cucumbers (approx. 3), cut in pieces320 g
-
onions90 g
-
butter30 g
-
water500 g
-
vegetable stock paste (see Tips), to taste1 Tbsp
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
potatoes peeled and cut in pieces (3 cm)200 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
raw sugar (opcjonalnie)1 tsp
-
100 g natural yoghurtwhipping cream100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.2 g
Kalorie
849 kJ /
202 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
11.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Spring Vegetable Soup
35 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Onion soup
1 godz. 10 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Watercress and Oat Soup
35 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Minestrone
45 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min