Urządzenia i Akcesoria
Cucumber Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cucumbers (approx. 3), cut in pieces320 g
-
onions90 g
-
butter30 g
-
water500 g
-
vegetable stock paste (see Tips), to taste1 Tbsp
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
potatoes peeled and cut in pieces (3 cm)200 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
raw sugar (opcjonalnie)1 tsp
-
100 g natural yoghurtwhipping cream100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.2 g
Kalorie
849 kJ /
202 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
11.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Spring Vegetable Soup
35 min
Asparagus cream soup
30 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Creamy courgette soup
25 min