Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di scalogno, tagliato a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 800 g di pomodori, tagliati a metà
- 300 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 250 g di formaggio quark magro
-
2
cucchiai di olio di semi di lino
lub 2 cucchiai di olio di oliva - 4 rametti di basilico, fresco, le foglioline lavate e asciugate, tagliate finemente
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 754 kJ / 180 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di noodle tailandese
35min
Curry di lenticchie
50 min.
Smoothie al mango
10 min.
Zuppa di barbabietole
45 min.
Crema di mais e pollo e terrine di broccoli
1h 25min
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45 min.
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 min.
Curry di verdure
1h
Vellutata di pomodori
35min
Risotto ai porri con mele e formaggio di capra
40 min.
Cornetti con carne macinata
30min
Zuppa d'orzo
1h 20min