Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de agua
- 1 limón cortado en rodajas finas
- 2 lomos de rape sin piel ni hueso
- 2 filetes de anchoa en aceite (escurridos)
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1 chorrito de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 712 kJ / 170 kcal
- Białko
- 26.2 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluza al vapor de almejas
30 min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Rape al vapor con salsa verde
20min
Dorada a la catalana
30 min
Rodaballo con patatas panadera
40 min
Rape a la jardinera
40 min
Rape en salsa de almendras
30 min
Rape al vapor con albahaca y tomates cherry
25 min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Mejillones al vino
30 min