Tortillas a la francesa rellenas de pisto lucense

Tortillas a la francesa rellenas de pisto lucense

4.5 58 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 100 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva (y un poco más para freír)
  • 150 g de champiñones frescos laminados
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 30 g de brandy
  • 1 cucharada de tomate concentrado
  • 150 g de gambas crudas peladas
    150 g de bacalao en salazón remojado y desalado, (en trozos pequeños)
  • 6 - 8 huevos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 278 kcal / 1163 kJ
Białko 21.8 g
Tłuszcz 19.8 g
Węglowodany 3.2 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...