Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de judías verdes planas frescas
- 500 g de agua
- 300 g de lomos de bacalao desalado
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un chorrito para el bacalao)
- 1 pellizco de sal
- 150 g de pimientos rojos asados en conserva cortados en tiras
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 552 kJ / 132 kcal
- Białko
- 11.27 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 7.53 g
- Błonnik
- 2.78 g
Alternatywne przepisy
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1u.
Judías verdes con champiñones y beicon
30min
Judías verdes con chalotas y champiñones
45 min
Judías verdes con tomate
45 min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1u.
Acelgas con patatas
45 min
Acelgas con tomate
30min
Berenjenas rellenas de atún
30min
Espinacas con patatas
30min
Acelgas en adobillo
40min
Berenjenas rellenas de bacalao
1u.
Champiñones con jamón y gambas
20min