Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de judías verdes planas frescas
- 500 g de agua
- 300 g de lomos de bacalao desalado
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un chorrito para el bacalao)
- 1 pellizco de sal
- 150 g de pimientos rojos asados en conserva cortados en tiras
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 552 kJ / 132 kcal
- Białko
- 11.27 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 7.53 g
- Błonnik
- 2.78 g
Alternatywne przepisy
Caballa con pisto de calabacín
30min
Menestra de verduras
40min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1h
Judías verdes con tomate
45min
Berenjenas rellenas de espinacas y atún
50min
Bacalao con berza y garbanzos
50min
Acelgas con tomate
30min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1h
Acelgas con patatas
45min
Emperador en piperrada
30min
Ensalada de garbanzos con bacalao y encurtidos
30min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1h 20min