Wersje kompatybilne
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de pasas sin semillas
- 50 g de vermut rojo
- 30 g de piñones crudos
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 40 g de azúcar moreno
- 500 g de cebolleta en juliana
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 300 g de judías verdes frescas cortadas en diagonal en trozos de 1 cm
- 4 lomos de bacalao desalado (aprox. 200 g c/u)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1928 kJ / 461 kcal
- Białko
- 40.94 g
- Węglowodany
- 29.76 g
- Tłuszcz
- 19.83 g
- Błonnik
- 5.79 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Bacalao con langostinos
1sa
Bacalao con salsa de almendras
35 dk
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 dk
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 dk
Alcachofas a la cerveza
45 dk
Bacalao con salsa de piñones
1h 50min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40 dk
Bacalao Club Ranero
1sa
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45 dk
Bacalao con chirlas
45 dk