Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g d'huile d'olive
- 120 g d'oignon rouge, coupé en 4
- 4 branches de persil frais
- 400 g d'aubergines, en morceaux
- 200 g de tomates cerise
- 25 g de vin blanc sec
- 150 g de fromage blanc, 20% m.g.
- sel
- poivre moulu
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, en morceaux
- 20 g de beurre salé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1984 kJ / 476 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 28 g
Alternatywne przepisy
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Ragoût express d'agneau épicé
30min
Bœuf miroton sur petits légumes du Sud
55min
Ragoût de veau printanier
1h 5min
Surprises de veau au fromage et au poivron
45min
Emincé de veau à la normande
35min
Bœuf aux champignons
30min
Boulettes d'agneau aux herbes
40min
Estouffat toulousain
2h
Stifado de bœuf
1h 30min
Bœuf Stroganov
55min
Poulet de la "Mère Blanc"
1 Std. 15 Min