Marmite d'agneau au fromage blanc

Marmite d'agneau au fromage blanc

3.2 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 25 g d'huile d'olive
  • 120 g d'oignon rouge coupé en 4
  • 4 branches de persil frais
  • 400 g d'aubergines en morceaux
  • 200 g de tomates cerise
  • 25 g de vin blanc sec
  • 150 g de fromage blanc, 20% m.g.
  • sel
  • poivre moulu
  • 600 g d'épaule d'agneau désossée en morceaux
  • 20 g de beurre salé

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 476 kcal / 1984 kJ
Białko 43 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...