Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di asparagi bianchi
- 9 pizzichi di sale
- 8 filetti di branzino, puliti
- 50 g di scalogno a metà
- 40 g di burro a pezzi
- 2 cucchiai di panna da cucina
-
1
dado per brodo vegetale
lub 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 100 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Białko
- 34.5 g
- Węglowodany
- 3.2 g
- Tłuszcz
- 20.4 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone al cartoccio
35 Min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 Min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40 min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min
Coda di rospo con verdure
40 min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 min
Branzino al cartoccio
1h 10 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1 godz. 20 min