
Urządzenia i Akcesoria
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
300 g di asparagi bianchi
-
9 pizzichi di sale
-
8 filetti di branzino puliti
-
50 g di scalogno a metà
-
40 g di burro a pezzi
-
2 cucchiai di panna da cucina
-
1 dado per brodo vegetale
-
100 g di acqua
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
334 kcal /
1397 kJ
Białko
34.5 g
Tłuszcz
20.4 g
Węglowodany
3.2 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Incaricate in cucina
5 Przepisów
Włochy
Włochy