Filetti di branzino con salsa agli asparagi

Filetti di branzino con salsa agli asparagi

4.7 40 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 300 g di asparagi bianchi
  • 9 pizzichi di sale
  • 8 filetti di branzino puliti
  • 50 g di scalogno a metà
  • 40 g di burro a pezzi
  • 2 cucchiai di panna da cucina
  • 1 dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 100 g di acqua

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 334 kcal / 1397 kJ
Białko 34.5 g
Tłuszcz 20.4 g
Węglowodany 3.2 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...