Wersje kompatybilne
Cous cous integrale con zucchine, ceci e bacche di goji
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cipolla rossa in quarti
- 15 g di bacche di goji
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di zucchine a tocchetti (0,5 cm)
- 190 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 150 g di cous cous precotto
- menta fresca, le foglioline lavate (a piacere)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1173 kJ / 280 kcal
- Białko
- 8.6 g
- Węglowodany
- 34.7 g
- Tłuszcz
- 11.9 g
- Błonnik
- 6.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di quinoa e lenticchie
35min
Insalata di cous cous carote, ceci e curry
20 min.
Cous cous marino (vegan)
30min
Cous cous spinaci e uvetta
45 min.
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40 min.
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40 min.
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40 min.
Insalata tiepida di farro, arancia, feta e sesamo nero
35min
Cous cous integrale con ceci e tonno
20 min.
Couscous integrale con lenticchie e menta
30min
Farro alle carote con frittata
50 min.
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1h 5 min.