![Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/362103a4-60be-459c-ab65-3bea6d4e10e2/Derivates/5d35b796-03d8-43aa-a4c0-74824a3d666b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di filetti di pesce bianco tipo gallinella
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di pepe rosa macinato
- 400 g di cimette di broccoli
- 30 g di scalogno a metà
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 811 kJ / 194 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1sa
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1sa
Scorfano al cartoccio con patate viola
35min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Branzino al sale aromatico
55 dk
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min