Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
TM5 TM6

Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli

4.1 (19 ocen)

Składniki

  • 400 g di filetti di pesce bianco tipo gallinella
  • 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 10 g di pepe rosa macinato
  • 400 g di cimette di broccoli
  • 30 g di scalogno a metà
  • 250 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
811 kJ / 194 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
3.5 g
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
3.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy