Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di cimette di broccoli
- 400 g di filetti di pesce bianco tipo gallinella
- 10 g di pepe rosa macinato
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di acqua
- 30 g di scalogno a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 811 kJ / 194 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 Min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 Min
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45 Min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Coda di rospo con verdure
40 Min
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 Min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 Min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1 Std.
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 Min