Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 300 g de lait
- 5 jaunes d'œufs
- 20 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 2 c. à soupe de moutarde forte
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- Wartości odżywcze
- na 555 g
- Kalorie
- 4957 kJ / 1186 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 102 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Granité à la tomate
12h
Mille-feuilles de comté au beurre de noisette et chutney mangue-raisin
35 min
Sauce cocktail
10 Min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Tartinade de champignons amande-muscade
20min
Pannacotta parmesan
2h 20min
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2h 30min
Glace au fenouil
12h
Beurre d'anchois
1sa 10 dk
Cheesecake au concombre
4h 30min
Cheesecake tomate-chèvre
4h 30min
Crème de sardine au whisky
5 min