Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 - 400 g de groseilles rouges
- 250 g de concombre, détaillé en dés et préalablement congelés
- 10 g de vinaigre balsamique blanc
- 1 blanc d'œuf
- 80 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 330 kJ / 77 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelée de framboise
6h
Gelée de pomme à la vanille
6h
Gelée de groseille
35 min
Liqueur de cassis
1440sa
Compote de rhubarbe
1h 5 min
Compote rhubarbe fraise
35 min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24 godz.
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h
Gelée de sureau
50 min
Sorbet rhubarbe-fraise
10min
Gelée de fruits rouges
2u. 45min
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20min