Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 170 g de filets d'anchois à l'huile, préalablement égouttés
- 15 g de jus de citron
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 733.5 kJ / 177.2 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Cervelle de canuts
12h
Rillettes de porc tradition
12h
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Terrine bressane
24h
Tapenade
10 min
Beurre d'anchois
1h 10min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Rillettes de porc et de canard
7 Std.
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Acras de morue
13h
Anchoïade
15min
Tapenade de Marseille
15min