Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 170 g de filets d'anchois à l'huile, préalablement égouttés
- 15 g de jus de citron
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 733.5 kJ / 177.2 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Sangria blanche aux agrumes
10min
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15 min
Rillettes de porc tradition
12h
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Rillettes de truite
3 Std. 30 Min
Terrine de canard
24h
Rouleaux de printemps aux fruits rouges
2h 25min
Moutarde indienne
15 min
Rillettes de poulet
6h
Beurre d'anchois
1h 10min
Terrine de poulet aux pistaches
1 Std. 15 Min
Sauce gribiche
15 min