Urządzenia i Akcesoria
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 pieces
Składniki
Salmon Cakes
-
green onions trimmed, cut into pieces3
-
salt½ tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
fresh salmon skinless, boneless, cubed (1 in.)11 oz
-
large egg1
-
panko1 oz
-
capers drained but not rinsed1 tbsp
-
lemon juice1 tsp
Corn Salsa
-
red onions cut into pieces4 oz
-
red bell peppers de-seeded, de-stemmed, cut into pieces3 oz
-
fresh jalapeño chili de-seeded, de-stemmed1
-
sweet corn kernels8 oz
-
salt¼ tsp
-
cilantro to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
11 g
Kalorie
431 kJ /
103 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 Std.
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 Min
Mushroom and Spinach Strata
2 Std. 10 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 Min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 Min
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Southwestern Shepherd's Pie
2 Std. 5 Min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 Min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 Min