
Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
pork tenderloin halved to fit Varoma20 - 24 oz
-
salt divided½ tsp
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
fennel bulb halved, cored, sliced (¼ in.)7 oz
-
red onions halved, sliced (¼ in.)5 oz
-
Pink Lady apple halved, cored, sliced (½ in.)1
-
water5 oz
-
unsalted butter cut into pieces4 oz
-
honey2 oz
-
Irish whiskey2 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
beef stock paste½ tsp
-
corn starch½ oz
-
dandelion leaves4 oz
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
540 kcal /
2259 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
4 g