![Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5492F2B4-D31B-4FCC-A509-3DE1E9DECBE2/Derivates/32a86f10-05c6-4a2b-b8c3-32d5aed1a39d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 - 24 oz pork tenderloin, halved to fit Varoma
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 7 oz fennel bulb, halved, cored, sliced (¼ in.)
- 5 oz red onions, halved, sliced (¼ in.)
- 1 Pink Lady apple, halved, cored, sliced (½ in.)
- 5 oz water
- 4 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz honey
- 2 oz Irish whiskey
- 1 tbsp Dijon mustard
- ½ tsp beef stock paste
- ½ oz corn starch
-
4
oz dandelion leaves
lub 4 oz arugula leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Korean Beef Sauté
1h 25 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 Min
Biltmore Chicken Posole
1 Std. 30 Min
Garlic Mashed Potatoes
50 Min
Texas Chili
1 Std. 10 Min
Sweet and Sour Pork
35 Min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 Std. 30 Min
Pineapple Pork Chops
2h 40min