Urządzenia i Akcesoria
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water53 oz
-
olive oil divided3 ½ oz
-
salt divided2 tsp
-
dried farfalle pasta10 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
arugula torn into pieces3 ½ oz
-
mozzarella cut into pieces4 ½ oz
-
prosciutto cut into pieces3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
2318 kJ /
554 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lunch Box
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Soup
50 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Cobb Salad
1 godz.
Fish Tacos
45 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Cloud Eggs
20 min
Nachos with Black Beans and Guacamole
35 min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2 godz.
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Avocado Tuna Boats
30 min