Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
long red chili de-seeded if preferred½ - 1
-
fresh ginger peeled (approx. 1¼ in.)1 piece
-
garlic clove1
-
shallot peeled, halved1
-
fresh cilantro stems and leaves2 sprigs
-
1 tbsp lime juicelemon juice1 tbsp
-
honey2 tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
olive oil1 tbsp
-
Sichuan peppercorns¼ tsp
-
Chinese five spice½ tsp
-
raw cashews2 oz
-
salt1 pinch
-
water18 oz
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 16 oz-24 oz total) (see Tip)4
-
zucchini cut into sticks (½ in. x 3 in.)5 ½ oz
-
broccolini (approx. 5.5 oz), trimmed and halved1 bunch
-
bok choy cut into thirds5 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
579.6 mg
Białko
49 g
Kalorie
2150 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
63.8 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod with Citrus Butter
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Cauliflower "Fried" Rice
40min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min