Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ - 1 long red chili, de-seeded if preferred
- 1 piece fresh ginger, peeled (approx. 1¼ in.)
- 1 garlic clove
- 1 shallot, peeled, halved
- 2 sprigs fresh cilantro, stems and leaves
-
1
tbsp lemon juice
lub 1 tbsp lime juice - 2 tsp honey
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp olive oil
- ¼ tsp Sichuan peppercorns
- ½ tsp Chinese five spice
- 2 oz raw cashews
- 1 pinch salt
- 18 oz water
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 16 oz-24 oz total) (see Tip)
- 5 ½ oz zucchini, cut into sticks (½ in. x 3 in.)
- 1 bunch broccolini (approx. 5.5 oz), trimmed and halved
- 5 ½ oz bok choy, cut into thirds
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2150 kJ / 512 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 7.5 g
- Tłuszcz
- 63.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.9 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 579.6 mg
Alternatywne przepisy
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Cod with Citrus Butter
50min
Cauliflower Steaks
45min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2h
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Salmon and Lemon Rice Salad
40min