Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rice and Cabbage
- 30 oz water
- 4 oz long-grain rice
- 16 savoy cabbage leaves, divided
Filling
- 4 oz yellow onion, in pieces
- 3 ½ oz fennel bulb, quartered (approx. 1 sm.)
- 3 garlic cloves
- 1 tsp oil
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground cumin, to taste
- ½ tsp paprika
- 4 oz fresh cremini mushrooms, thinly sliced
- 8 oz ground beef, broken into pieces
- 4 oz Granny Smith apple, cored, peeled, diced (½ in.), plus extra to garnish
Sauce
- 16 oz tomatoes, quartered (approx. 4)
- 4 oz water
- 2 oz brown sugar, to taste
- 1 oz apple cider vinegar
- 2 tbsp tomato paste
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1h 50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Turkey Lasagna Rolls with Pumpkin Sauce
1h 45min
Strawberry BBQ Meatballs
45min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min