Urządzenia i Akcesoria
Beef and Apple Cabbage Rolls
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
12 pieces
Składniki
Rice and Cabbage
-
water30 oz
-
long-grain rice4 oz
-
savoy cabbage leaves divided16
Filling
-
yellow onion in pieces4 oz
-
fennel bulb quartered (approx. 1 sm.)3 ½ oz
-
garlic cloves3
-
oil1 tsp
-
salt¾ tsp
-
ground cumin to taste½ tsp
-
paprika½ tsp
-
fresh cremini mushrooms thinly sliced4 oz
-
ground beef broken into pieces8 oz
-
Granny Smith apple cored, peeled, diced (½ in.), plus extra to garnish4 oz
Sauce
-
tomatoes quartered (approx. 4)16 oz
-
water4 oz
-
brown sugar to taste2 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
tomato paste2 tbsp
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
salt1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Apple Harvest
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 godz. 10 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Mediterranean Chicken
35 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min