Urządzenia i Akcesoria
Eggplant with burghul
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
fine burghul300 g
-
water1000 g
-
garlic cloves2
-
lemon zest only, no white pith1
-
spring onions/shallots trimmed, white part cut into pieces; green part cut into thin slices4
-
soy sauce40 g
-
mirin1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
raw sugar1 tsp
-
sambal oelek (see Tips)1 - 2 tsp
-
fresh basil leaves6 sprigs
-
fresh mint leaves6 sprigs
-
pumpkin seeds roasted (see Tips)40 g
-
roasted pine nuts80 g
-
eggplant cut into thin slices (approx. 5 mm)500 g
-
olive oil for drizzling
-
sea salt1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1852.5 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
2353.3 kJ /
560.3 kcal
Tłuszcz
27.9 g
Błonnik
14.8 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
55.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Colourful quinoa salad
40 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Mushroom quinotto
30 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Revithia (chickpea soup)
24 godz. 40 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Lentil and mint salad
3 godz. 55 min
Banana tofu ice cream
10 min
Couscous tahini bowl
30 min