Urządzenia i Akcesoria
Chopped Vegetable Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
mixed vegetables and fruit (e.g. 50 g celeriac, 100 g raw beetroot, 250 g carrots, 100 g apple), peeled as needed, cut in pieces (3 cm)500 g
-
oil20 g
-
lemon juicevinegar20 g
-
herb saltfine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
honeysugar½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
609 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
627.1 kJ /
149.9 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
15.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and Coriander Soup
25 min
Vegetable Soup
35 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Mashed Potatoes
45 min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Red Pepper Houmous
5 min
Tomato Sauce
40 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min