Chopped Vegetable Salad
TM6 TM5 TM31

Chopped Vegetable Salad

4.7 (10 ocen)

Składniki

  • 500 g mixed vegetables and fruit (e.g. 50 g celeriac, 100 g raw beetroot, 250 g carrots, 100 g apple), peeled as needed, cut in pieces (3 cm)
  • 20 g oil
  • 20 g vinegar
    lub lemon juice
  • 1 tsp fine sea salt
    lub herb salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • ½ tsp sugar
    lub honey

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
627.1 kJ / 149.9 kcal
Białko
2.1 g
Węglowodany
15.2 g
Tłuszcz
5.8 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
1.8 g
Sód
609 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy