Urządzenia i Akcesoria
Chopped Vegetable Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
mixed vegetables and fruit (e.g. 50 g celeriac, 100 g raw beetroot, 250 g carrots, 100 g apple), peeled as needed, cut in pieces (3 cm)500 g
-
oil20 g
-
lemon juicevinegar20 g
-
herb saltfine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
honeysugar½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
609 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
627.1 kJ /
149.9 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
15.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Boiled Eggs
20 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Vegetable Soup
35 min
Beetroot salad
10 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Tomato Sauce
40 min
Mashed Potatoes
45 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 godz. 15 min