Chopped Vegetable Salad

Chopped Vegetable Salad

4.7 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • mixed vegetables and fruit (e.g. 50 g celeriac, 100 g raw beetroot, 250 g carrots, 100 g apple), peeled as needed, cut in pieces (3 cm)
    500 g
  • oil
    20 g
  • vinegar
    20 g
    lemon juice
  • fine sea salt
    1 tsp
    herb salt
  • ground black pepper
    2 pinches
  • sugar
    ½ tsp
    honey

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 149.9 kcal / 627.1 kJ
Białko 2.1 g
Tłuszcz 5.8 g
Węglowodany 15.2 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 609 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...