Urządzenia i Akcesoria
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Lychee Panna Cotta
-
tinned lychees in syrup pitted (drained weight 180 g)425 g
-
double cream500 g
-
whole milk250 g
-
granulated sugar80 g
-
gelatine leaves soaked in cold water for 5 minutes4
Rose Water Syrup
-
caster sugar80 g
-
rose water2 tsp
-
pink food colouring (opcjonalnie)1 - 2 drops
-
dried rose petals2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.4 g
Kalorie
2395 kJ /
572 kcal
Tłuszcz
41.8 g
Węglowodany
44.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Curd
5 min
Blueberry Yoghurt
13 godz.
Blueberry Cheesecake
5 godz.
Rava payasam
50 min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 godz.
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30 min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8 godz. 30 min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10 godz. 55 min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2 godz. 15 min
Coriander chilli chutney
5 min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 godz. 30 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min