![Kimchi stew Kimchi stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BED0D368-EF96-40AF-91DF-DBD7CD636C98/Derivates/8d82b296-9b36-4dbe-89ab-b6fd6081e338.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g boiling water
- 20 g dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 250 g kimchi (see Tips)
- 200 g daikon, peeled and cut into thin slices (5-10 mm)
- 2 tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 1 tsp pure maple syrup
- 200 g firm tofu, pressed and cut into squares (see Tips)
- 2 spring onions/shallots, cut into slices
- 4 radishes, cut into thin slices
- 1 tbsp sesame seeds
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 794.2 kJ / 189.1 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 17.1 g
- Tłuszcz
- 8.4 g
- Błonnik
- 5.6 g
Alternatywne przepisy
Miso Soup with Vegetables
30 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2sa 30 dk
Yasai Yaki
25 min
Tofu chocolate ice cream
6 Std. 10 Min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1sa 50 dk
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 min
Kimchi non-fried rice
1h
Mapo tofu
15min
Sweet and sour tempeh
50 dk
Chinese Noodles with Vegetables
35 min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min